Endelig er vi i gang!

Nå starter arbeidet med å bygge vårt nye, flotte anlegg. Etter et langt og grundig forarbeide med de nødvendige vedtak vil anleggsarbeidet starte. Onsdag 20.12.2017 kl. 10.30 vil ordfører Hedda Foss Five sette det første spadetaket for byggingen av Gjerpen Idrettspark!

Vi i Gjerpen bygger en komplett ny idrettspark som er vår gave til oss selv og Gjerpensområdet når vi blir 100 år i 2018.

Den nye idrettsparken vil bli et flott flerbruksanlegg som vi håper skal bli et sosialt møtepunkt både for organisert og ikke-organisert aktivitet. Vi håper at alle i nærområdet vil bruke parken og med alle de ulike delanleggene vil det være noe for alle aldersgrupper

Nye Gjerpen Idrettspark vil bestå av

  • Kunstgressbaner
  • Beachhåndball
  • Friplassen – mini friidrettsanlegg med tartandekke
  • Aktivitetspark for barn
  • Treningspark med ulike apparater
  • Asfaltbane for basket, fotball og ulike aktiviteter for barn
  • Tursti som binder anlegget sammen med annen infrastruktur og Gjerpenshavna

Her blir det dugnader for alle fremover. Og vi vil ha store muligheter til å utvide aktivitetstilbudet. Her er det bare å melde seg på. Gjerpen IF vil komme tilbake til ny informasjon etterhvert.

Som entreprenør er Brødrene Tveten AS valgt, og vårt anleggsutvalg ved Lars Tormodsgaard (mobil 992 27 342) vil følge opp fra Gjerpen IF. Jan-Petter Enger er engasjert som prosjektleder (mobil 915 50 976). Medlemmer i Gjerpen IF kan rette spørsmål til begge.

Så hjertelig velkommen til den offisielle byggeåpningen onsdag 20. desember kl. 10.30!