Jubileumsrenn onsdag 31. januar

Gjerpen IF fyller 100 år og starter feiringa på stiftelsestidspunktet kl. 18.00 med hodelyktrenn onsdag 31. januar på Svanstul.

Skigruppa i Gjerpen arangerer med dette hodelyktrenn i Huldreløypa og lysløypa på Svanstul.

Skigruppa vil på en minnerik måte kopiere Gjerpensløperne fra gamle dager: Otto Høgli, Steinar Marker med flere. De gikk også på ski i vintermørket og trente etter arbeidstid.

Hodelyktrennet starter i lysløypa ved Flekkerhytta og går opp til Svanstuldammen. Går der til venstre mot Fugleleiken turisthytte og videre medsols rundt hele Huldreløypa tilbake til Svanstuldammen, hvor løperne da svinger ned mot lysløypa igjen og tar lysløypa motsols med målgang ved Flekkerhytta.

Løypa er ca. 13 km. Det er fellesstart og klassisk stil. Minnepremier ”Gjerpen IF 100 år” til alle.

All informasjon om jubileumsrennet 31. januar finner du i terminlista på skiforbundet.no under «Telemark og Vestfold skikrets».

Grunneier har lagt forholdene godt til rette, med velpreparerte løyper.

Svanstulrennet 24. februar
Det andre rennet er Svanstulrennet som går av stabelen lørdag 24. februar. Da bruker vi Steinbruløypa (28,5 km) over fjellet, sier leder av skigruppa, Olav Doksrød.

Andre jubileumsarrangementer
Gjerpen IF vil gjennom hele 2018 markere 100 år med diverse jubileumsarrangementer. Blant annet åpninga av det nye stadionanlegget på Grini til sommeren og Gjerpens nyttårsløp 2018.

Den allsidige foreningen med mange idretter, med olympiadeltakelse, norgesmesterskap og landskamper har en stolt historie og vil i jubileumsåret legge vekt på allsidig idrett som en forutsetning for helse, trivsel og vinnerkultur.

Check Also

Svanstulrennet 2019

Lørdag 23. februar 2019 inviterer skigruppa i Gjerpen IF til 28 km turrenn i klassisk …