Juleønsker fra Gjerpen IF

Gjerpens storslagne aktivitetspark brukes daglig av hundrevis av barn og unge. På dagtid er det barnehager og skolene som bruker anlegget, mens på ettermiddag er det våre lagidretter og friidrett som tar anlegget i bruk.

For Gjerpen IF har dette vært en investering som kommer hele nærmiljøet til gode med fotballbaner, beachhåndball, sandvolleyball, Amerikansk fotball, løpebaner, klatrestativer, egenvekttreningspark og skilta og tilrettelagte turløyper. Knutepunktet er Gjerpenhuset som foreningens frivillige passer på og vedlikeholder.

Medlemskap for 2019 gikk ut i høst. Gjerpen IF er svært takknemlige for alle medlemmer både aktive og støttemedlemmer. Dere gjør det mulig å ha en av Norges beste aktivitetsparker i nærmiljøet.

Til jul ønsker vi oss flere medlemmer i 2020. For 350 kr er dere med på å støtte opp om en viktig sosial arena i nærmiljøet. Dere bidrar til at barn og unge har et tilrettelagt tilbud nært hjemmet.

Vi ønsker oss også flere frivillige som kan være med å skape enda mer liv i Gjerpenhuset. Går du og bærer på en ide om å starte opp en aktivitet, men trenger et sted å være. Ta kontakt så finner vi gode løsninger sammen. Det er gratis å bruke våre lokaler til Gjerpen aktivitet

Visste du forresten at dersom du ønsker å leie lokaler til konfirmasjon, bryllup mm, så er det gode medlemsrabatter?