NM Terrengløp lang løype 2020

Gjerpen Friidrett, sammen med Herkules Friidrett og Urædd Friidrett har fått tildelt NM Terrengløp lang løype for 2020. Med på laget er Telemark Friidrettskrets og Skien Fritidspark. Arrangementet vil gå søndag 11.oktober.

Planleggingen pågår for fullt. Løypen er satt, en 2 km rundløype fra Herkulesbanen via Skien Fritidspark og tilbake, og denne skal løpes 2, 3 eller 5 ganger.

Vi har fått inn Gjert Ingebrigtsen for et foredrag kvelden før i Fritidsparken. Så for vi håpe han tar med seg en eller flere av barna sine, og at toppene i norsk friidrett får tøff matching fra våre ski-ess og o-løpere. Samtidig vil vi oppfordre yngre og eldre løpere i Telemark til å stille opp og kjempe om medaljer og plasseringer i aldersklassene.

Les mer på www.nmterreng.no.

2 km rundløype