Friidrettssesongen er igang.

Bronse til Gudmund under NM i terrengløp.
 Under helgas NM i terrengløp på Modum løp Gjerpensløperen Gudmund Simonsen inn til en flott tredjeplass i veteranklassen 55-59år. Løypa var på 3km og tiden ble sterke 10.37. Med dette gode resultatet nådde han målet sitt om pallplass og er svært fornøyd med egen innsats. Gudmund følte seg pigg i beina og føler han har hatt en god oppkjøring inn mot NM. Vi gratulerer med strålende innsats og gleder oss til fortsettelsen. Link til resultater: http://www.modumfik.no/nmum2011/documents/resultat%20nm%202011.PDF
 
Under Hoppestadlekenes uoffisielle Telemarksmesterskap i halvmaraton den 7.4 var Gjerpen Friidrett representert med brødreparet Frode og Vegar Melby. I en kuppert og tøff løype fikk Frode fin uttelling etter en god treningsvinter. Han løp inn til 3.plass, personlig rekord, og viser at han kan hamle opp med de «lokale kanonene». Link til resultater: http://spreadsheets.google.com/pub?key=0Ai8hwXnM245-clJ6T3NUUHJqcU03bnFmRXgxd0VNYlE&gid=30

Legg igjen en kommentar