Fra Holmenkollstafetten 1952.

ETTERLYSNING.
Dette er et bilde fra 1952. Fra Holmenkollstafetten hvor friidrettsgruppa vår stilte lag i klasse B. Dessverre mangler vi et par navn på deltagerne på laget. Og hvorfor ikke etterlyse informasjon via Gjerpen IFs hjemmeside. Dersom du kjenner en de to personene, eller begge to, som er merket UKJENT på dette bildet, vennligst ta kontakt. Enten med Ragnar Granum ([email protected]) eller undertegnede, [email protected] Det blir ingen premiering, men vi lover positiv og rosende omtale dersom du kontakter en av oss med positiv informasjon.

Bildet har dukket opp nå i 2011. Det kom via Thor Helberg, han flyttet ut herfra for mange år siden – ja i det forrige århundre. Bosatt på Krokstadelva i nabofylket Buskerud. Her gjengir vi friidrettsgutta fra 1952, så langt vi har greid å rekonstruere, og altså med to ukjente.
Første rekke fra venstre: Martin Oterholt, Thorleif Jensen, Arvid Jensen, Jan Tveten, Thor Raastad, UKJENT.
Andre r.f.v.: Per Holt, Jon Øyvind Wærstad, Thor Helberg, Tor Kjell Andersen, Nils Kabbe Isaksen.
Tredje r.f.v.: Haakon Landsverk, UKJENT, Einar Sem, Kaare E. Sem.

Hilsen
Hans John Grini
Tlf. 35524680/99580906

Legg igjen en kommentar