Rebekka Sem klassevant i Sentrumsløpet.

Lørdag 28 april gikk to løp hvor vi var representert, nemlig Sentrumsløpet i Oslo og Larviksløpet.

I Larvik deltok Frode Melby og han løp godt. Ble nr 10 totalt på den 7, 5 km turen fra Stavern til Larvik. Tid 27, 44. Med dette resultatet ble han toer i klassen 40 -44 år. Frode var forståelig fornøyd, noe han ikke var etter K-løpet 5 dager før.

I Sentrumsløpet 10 km, stilte 7 for Gjerpen, 4 kvinner og 5 menn.  Det var en spent og startklar gjeng i Gjerpentøy som samlet seg i sola på Universitetsplassen før løpet.
For flere av utøverne våre var det første gang de deltok i Sentrumsløpet og i en seriøs og kontrollmålt 10 km.
Linda Waatevik var påmeldt for Sparebank 1 før hun ble klubbmedlem og regnes med blant våre.

Det er ikke lenger noen nyhet at av våre var det Rebekka som markerte oss sterkest med et kjempeløp som resulterte i klar seier i klassen 12 -16 år. Det var en stolt Gjerpengjeng som ga henne velfortjent oppmerksomhet etter løpet.

Treneren vår Sondre, som alltid er ambisjonsrik, var debutant. Målet var å løpe fortere enn 34, 46 som ble sluttiden, men har var rimelig fornøyd og har nå en tid å slå ved neste anledning.

Dag Erik hadde også ambisjoner om en tid under 38, 34 som han sluttet på. Bra løp allikevel D.E.!

Pål-Rune viste at det gode resultatet fra halvmaraton i Holmestrand ikke var noen tilfeldighet. Han løp godt under 40 min, med 39,28. Sterkt!!

Nils Thomas har gjort store fremskritt fra i fjor og viste det igjen med å løpe på 40,00. Det er gøy når treningen viser seg å slå slik ut og N.T. var kjempefornøyd.

Tom var usikker på formen før løpet, men håpet på å komme inn rundt 40 min, helst i underkant. Nå bikket det feil vei denne gangen, men ikke med mer enn 14 sek. 40, 14 m.a.o.

Foruten Rebekka stilte Linda, Grethe Smith og Rigmor Gunapala for oss.

For Linda og Rigmor er 10 km nærmest i korteste laget, når maraton er det de trener mest med tanke på.
Linda løp inn til en flott 4 plass i klassen 50-54 år med tiden 45, 44 og virket fornøyd med det.

Grethe var vel ikke like fornøyd med tiden 47, 36. Hun åpnet fint og lå an til en tid på 46 +, men siste halvdel ble tung.  Hun kommer sterkere tilbake!

Rigmor løp under 50 min som vel var målet og fikk 49, 49 etter et jevnt løp der hun var den av våre som relativt sett løp siste halvdel best.