Samarbeidspartnere

Sparebanken Sør har et sterkt samfunnsengasjement fordi de ser en klar sammenheng mellom livskvalitet og verdiskaping. De mener det er viktig å styrke tiltak og støtte prosjekter som kan bidra til økt livskvalitet.

I tillegg til tradisjonell sponsing av lag og foreninger har Sparebank Sør sterk tradisjon med å gi pengegaver til allmennyttige formål.

Gjennom å støtte Gjerpen IF viser Sparebanken Sør at de er både en ansvarlig og entusiastisk bidragsyter til samfunnet. De er stolt samarbeidspartner av Gjerpen IF. Vi oppfordrer våre medlemmer til å ta kontakt med Sparebanken Sør for uforpliktende samtale om lån og forsikring. Vi er stolte over banken vår som viser ekte engasjement for lokale aktiviteter

https://www.sor.no/felles/om-sparebanken-sor/kontorer/

Bonusavtale mellom Gjerpen IF (og klubbens samarbeidspartnere) og Riis Bilglass Skien

Logo Riis bilglassOm avtalen
Riis Bilglass Skien gir kr 500,- i bonus for vært ruteskift som Gjerpen IF tilfører Riis Bilglass. Bonusen vil bli utbetalt en gang i året 30.12. Avtalen skal gjøres kjent til Gjerpen sine medlemmer og samarbeidspartnere via de kanaler Gjerpen IF finner hensiktsmessig.

Om Riis Bilglass
Som kunde rydder vi plass og gir jobben VIP-prioritet. I tillegg støvsuges bilen og alle ruter blir vasket. Vindusspylervæske etterfylles og pussere sjekkes. Lånebil er tilgjengelig etter avtale, mens vi gjør jobben. For at vi skal vite at dette går mellom Gjerpen IF kaller vi det «Bonus til Gjerpen IF». Dette må kunde opplyse oss om når de kommer slik at vi får dette korrekt i henhold til avtalen. Riis Bilglass er å treffe på tlf 09009 eller ved å ta kontakt med Kurt Strand direkte på 926 39 445.