Håndball

Håndballgruppa jobber for at Gjerpen IF skal være en håndball-breddeklubb. Vi har som mål å ha et godt tilbud til alle som ønsker å spille håndball i Gjerpen.

Gjerpen håndball junior består av cirka 200 aktive spillere fordelt på jenter og gutter, fra 6 år og opp til 16 år på jentesiden. Etter fullført 16-årsserie blir jentene automatisk tilbudt medlemskap i senioravdelingen (Gjerpen HK) og plass i 18-årstroppen.

På guttesiden har vi nå lag på 9- og 13-års nivå, og håper på å vokse.

Treninger foregår i Gjerpenhallen, Mælahallen og Stevnehallen. Alle hjemmekamper spilles i den flotte Gjerpenhallen med alle fasiliteter.

Vi gjennomfører hver sesong 3-4 miniturneringer for 7-10 år, og står som arrangør av 13-årsdagen med gutte- og jentelag fra hele regionen i tillegg til aktivitetsserie og normalt seriespill på alle nivåer.

Medlemmene i Gjerpen kommer hovedsakelig fra Gjerpen, Venstøp, Mæla, Siljan, Lunde, Brattsbergkleiva og selvsagt Toppidrettsungdomsskolen/ -gymnaset. Her er alle hjertelig velkomne 🙂

Vi har også et flott anlegg for beachhåndball som sto ferdig våren 2019. Her har vi tre baner og gjennomfører både trening og turneringsaktivitet fra mai til august. Vi er også en av få klubber i regionen som har en arena som er godkjent for å arrangere sluttspill.

Klubbhåndbok revideres i løpet av 2020 og vil bli lagt ut.

Legg igjen en kommentar