Skøytefeber på Gjerpen

«Flott initiativ for nærmiljøet» – «Kult med lokal skøytebane» Dette er tilbakemeldinger i Spleisen som Gjerpen IF har satt opp for å skaffe seg en egen isleggings maskin.

En liten dugnadsgjeng har i vinter blitt kaldere og kaldere på hendene og våtere og våtere i tøyet mens de med hageslanger har anlagt en 600 kvadratmeter stor skøytebane på Gjerpen. Det har de så langt gjort to ganger, for i slutten av januar regnet den første jobben bort. I tillegg til dette må isen vedlikeholdes. Det denne gjengen ønsker seg aller mest nå er en isleggings maskin slik at isen kan bli stabil gjennom skiftende vintertemperaturer. De har nå startet en spleis og frir til nærområdet om å være med å støtte opp om dette flotte tiltaket.

Vi hører at dette er tidenes skøytevinter og at mange sportsbutikker i Grenland sliter med å tilfredsstille etterspørsel etter skøyter. Her har nok Gjerpenisen bidratt til dette for vår skøytebane blir brukt flittig av flere skoler på dagtid og av glade barn og unge på ettermiddag og kveld. Det er også mulig å låne gratis skøyter på Skien kommune – Utstyrssentralen

Tusen takk til alle som har bidratt på Spleisen så langt. Noen kroner på denne spleisen Gjerpens egen isleggingsmaskin | Spleis bidrar til et lavterskel og gratis helsebringende aktivitetstilbud for både små og store.