Sommermoro på Gjerpen

Gjerpen Idrettsforening er med på sommerskolen i Skien som tilbyr spennende, lærerike og morsomme kurs og aktiviteter for elever i grunnskolen. Aktiviteten åpnet opp for påmelding 7. mai og vi registrerer interesse rundt mange av våre aktivitetstilbud. Informasjon ligger ute på Skien kommune – Sommerskole 2021

Gjerpen IF har i tillegg fått midler fra Gjensidigestiftesen til mer sommermoro. Det kommer godt med for tilbudet for de minste vi har gitt gjennom Skien kommune ser ut til å være svært populært. Informasjon om eget arrangement i sommer vil snart bli lagt ut. Disse vil som sommerskolen også være gratis med et måltid servert.

Våre unge trenere som er med i et trener program under ledelse av vår amerikansk fotball trener, Scott Boer vil være aktivitetsledere på våre sommeraktiviteter. Vi ser frem til fine sommerdager med mange glade barn og unge som prøver ut vår nye dart kasteskive, boltrer seg i sanden med beach håndball eller volleyball, prøver ut pasninger med vår nye Fotballmaster, hopper høyde, lengde og mye mye mer.