Sterk Gjerpeninnsats i Larviksløpet.

LARVIKSLØPET

Lørdag 30.04. ble de 31 Larviksløpet arrangert under flotte forhold, sol, 18-19 grader. En noe lei vind sjenerte dog noe.
Fra Gjerpen Friidrett stilte 5 løpere. Knut Harald, Vegar og Pål Rune på den lange løypa på 15, 5 km, t/r Larvik-Stavern og Gudmund og Geir i det såkalte hovedløpet på 7, 75 km fra Stavern til Larvik.

I langløypa tok Knut Harald teten fra start og ledet allerede ved vending i Stavern med omkring 1 min 30 sek . I mål kom han til en klar bestenotering for løpet på 55,12 min. Til nr 2 Kristian Qvenild ble det tilslutt nær 3 min. Knut Harald var forståelig godt fornøyd med gjennomføringen og det blir svært spennende å følge han fremover, spesielt i de lange løpene.

Vegar Melby valgte også å stille i t/r løpet og var spent på formen før start. Det viste seg fort at dette kunne bedre enn ventet og ved vending lå han blant de 10 beste. I mål var plassen blitt nummer 11 av 49 menn og han kapret også klasseseieren på gode 1, 05, 48.

Pål-Rune løp langløypa i fjor og hadde slik en tid å slå noe han gjorde med klar margin etter noe som virket å være et veldisponert løp. 1,09,25 ble i år 1,08, 01. 1 min 24 sek er en solid forbedring. Det ble 3 plass i klassen for Pål Rune.

I kortløypa hvor 357 menn stilte, kom Geir inn som 12 mann og Gudmund 18.
Geir var ikke helt fornøyd med å ikke perse. I fjor kom han under 30 min, mens det i år ble like over med 30,01. Uansett et bra løp som også seier i klassen gir en viss pekepinn på.

Gudmund løp her for første gang og hadde som må å komme under 31 min noe han klarte med 30,54. Også han vant klassen og sier seg fornøyd.

Alt i alt godt gjennomført av alle og det bærer bud om at Gjerpen kan bli å sette sitt preg på flere løp og resultatlister utover i sesongen.