Svanstul fjelløp

Sommerens kanskje mest spennende utfordring i nedre del av Telemark. På grusveger og nydelige gamle blåmerkede seterstier gjennom Svanstulfjellene. Vi har den glede av å invitere deg til det første Svanstul fjelløp

lørdag 15. august 2015

Arrangementet er et samarbeid mellom IF Storm’s skigruppe, Gjerpen IF’s friidrettsgruppe og Kjapp IL. Løpstraseen vil følge grusveier og gamle tradisjonsrike seterstier gjennom Svanstuls fjell- og skogsområder. Dette blir løpsdistanser med tidtakning for den aktive og for mosjonisten.

Turmarsj

Samtidig vil Skien Turlag, en avdeling av Telemark Turistforening, arrangere en turmarsj gjennom den første delen av løypa. Tanken er, i friluftsåret 2015, å få til en aktiv og opplevelsesrik dag for store og små ute i vakker natur.

Distanser

  • 25 km terrengløp fra Flittig, Skien opp til Svanstul og ned til Kjapp idrettsanlegg, Nordagutu. Cirka 1 000 høydemeter.
  • 10 km terrengløp fra Svanstul Stjernehytta, over heia og ned til Kjapp idrettsanlegg.
  • 15 km turmarsj fra Flittig og opp til Stjernehytta, Svanstul.
  • 3-4 km natursti i området rundt Svanstul.

Busstransport, fra målområdet på Kjapp idrettsanlegg og tilbake til start på henholdsvis Flittig og Svanstul, vil bli satt opp i forbindelse med løpet. Sammen med påmelding kan du bestille busstransport.

Påmelding

Du kan melde deg på her: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=15576

Mer informasjon

Besøk vår Facebook-side www.facebook.com/svanstulfjellogturmarsj.

Kart og bilder

Svanstul med logoer

Svanstul fjelløp kart01

Svanstul fjelløp løypeprofil

Svanstul fjelløp kart02