Gjerpenløpere i halvmaraton i Italia.

God innsats på MareMonti – halvmaraton i Italia.Henrik Ibsen tilbrakte mye tid i Sorrento og skrev flere av sine store verk der. Dette har dannet grobunn til at Skien og Sorrento idag er vennskapsbyer. 23.mai, på Ibsens fødselsdag blir det satt opp en statue av Henrik i hans egen park i Sorrento. I sammenheng med dette  inviterte Sorrento fire Skiensborgere til å delta på halvmaratonet MareMonti 6. februar. De heldige representantene ble Gjerpensløperne Knut Harald Semb og Sondre Thune Lunde, og Herkulesløperne Glenn Høgman og Hans Kristian Lunsett.
 
I flotte omgivelser og i nydelig vær representere Knut Harald, Sondre og Glenn, byen sin. Løpet hadde over 2000 deltakere, og løperne viste god innsats. Knut Harald løp inn til sterke 1.13.35 som holdt til 18.plass. Sondre og Glenn løp inn på tidene 1.18.46 og 1.23.41, henholdsvis 42. og 94. plass. Hans Kristian fikk dessverre ikke deltatt på grunn av forkjølelse
 
I flotte omgivelser og i nydelig vær representere Knut Harald, Sondre og Glenn, byen sin. Løpet hadde over 2000 deltakere, og løperne viste god innsats. Knut Harald løp inn til sterke 1.13 som holdt til 18.plass. Sondre og Glenn løp inn til på tidene 1.18 og 1.23, henholdsvis 42. og 94. plass. Hans Kristian fikk dessverre ikke deltatt på grunn av forkjølelse.
 
Løypa var ikke flat og tatt dette i betraktning var det gode tider med tanke på at vi er i februar. Da gjenstår det bare å holde trykket og jobbe godt framover.
 
Guttene hadde en flott kulturell og sportslig opplevelse og takker Skien kommune og vennskapsbyen Sorrento for den eminente reisen i “Ibsens fotspor”.

Legg igjen en kommentar