Håndball

Håndballgruppa jobber for at Gjerpen IF skal være en håndball-breddeklubb. Vi har som mål å ha et godt tilbud til alle som ønsker å spille håndball i Gjerpen.

Gjerpen håndball junior består av cirka 200 aktive spillere fordelt på jenter og gutter, fra 6 år og opp til 16 år på jentesiden. Vi har i tillegg et lag for jenter opp til 20 år og et damelag

På guttesiden har vi nå lag for gutter født 2012, 2013, 2014 og håper på å vokse.

Treninger foregår i Gjerpenhallen, Lundehallen, Mælahallen og Stevnehallen. Hjemmekamper spilles i den flotte Gjerpenhallen med alle fasiliteter.

Medlemmene i Gjerpen kommer hovedsakelig fra Gjerpen, Venstøp, Mæla, Siljan, Lunde, Brattsbergkleiva og selvsagt Toppidrettsungdomsskolen/ -gymnaset. Her er alle hjertelig velkomne 🙂

Vi har også et flott anlegg for beachhåndball som sto ferdig våren 2019. Her har vi tre baner og gjennomfører både trening og turneringsaktivitet fra mai til august. Vi er også en av få klubber i regionen som har en arena som er godkjent for å arrangere sluttspill.