3-kampen regnet bort.

Været varslet på ettermiddagen at det kunne bli litt av en kamp å få gjennomført den planlagte 3- kampen på Gjerpens Idrettsanlegg. Et regnskyll fra bøtter og spann og mektige hagelbyger startet 16.30. Heldigvis roet det seg noe, men glatte tilløp både i spyd og lengde gjorde at det ble en 1 –kamp.

Arrangørene, Hanne, Gudmund og Nils Thomas forberedte seg på 0 deltakere, men rett før kl 19 var fire på plass og i og med at Nils Thomas gikk over til å bli deltaker, hadde vi plutselig et felt på fem ivrige og bløte løpere på startstreken.

Løpebanen på stadion passet bedre til svømming og det medførte at vi målte opp en strekke på ca   1, 5 km på Griniveien. T/r ble det knapt 3 km.

3 gutter og 2 jenter av arten, -ingenting stopper oss, la smilende i vei mot vendepunktet hvor Hanne og hennes grønne mini ventet som bøye. Overraskende nok hadde også  to publikummere funnet veien til Gjerpens OL på kort landdistanse. De sammen med tidtaker skjønte på den raske returen at dette er alvor.

Først inn i firsprang kom Geir Semb, til tiden 9,27. 9 sekunder etter fulgte det hyggelige besøket
Hans Kristian Lundsett,  9.36. Og deretter dukket den deltakende arrangøren Nils Thomas Strømdalh  opp til meget respektable 10, 32.

Grethe Smith vant i dag som i går. I går vant hun jentebølgen og i dag 1- kampen med den fine tida 12, 12 foran 6`eren fra jentebølgen maratonkvinnen Rigmor Gunapala på 13,07.

Alle virket fornøyde og det også gjorde at det vanket premie til samtlige. Ikke annet å si;
– Tøy og bøy, Gjerpengøy!!

Legg igjen en kommentar