Viktig å støtte lokal idrettsaktivisering

Barn og unge må ha tilhørighet og steder å gå, sier Magnus Minnesjord, daglig leder av Kiwi Risingveien. Med disse argumentene er det for han en selvfølge å støtte Gjerpen IF.

Han har alltid har likt Gjerpens filosofi om å være en breddeidrettsklubb med et bredt spekter av aktiviteter. Det er viktig at det skal være en lav terskel for å komme inn og bli inkludert.

Han tror hverdagen er annerledes enn da han vokste opp. Da var de kanskje flinkere til å finne på aktivitet selv. Det tror han nok har forsvunnet litt og dermed er organisert idrett viktigere enn noen gang.

Gjerpen IF er glad for støtten fra vår nærbutikk. Den har holdt til i vårt nabolag i 17 år. Der blir vi alltid møtt av et smilende og serviceinnstilt personale. Magnus sier kundemøtene gir energi og de skal fortsette med å være kreative og innovative. I 2017 vant de tittelen «Årets matglede butikk» for lavpriskjeder og sannelig er det ikke nominert til denne tittelen i år også.

«Koronapandemien» har virkelig vist oss at dagligvarehandelen er en viktig samfunnsaktør. Butikksjefen er stolt over hvordan de ansatte i denne sammenheng har tatt ansvar og gått i front på en eksemplarisk måte. Tilbakemeldinger fra kunder har varmet godt i en hektisk tid.

Magnus lover at de skal stå på videre med å være en god butikk for alle, de skal fortsette med å bringe sunnhet til folket og de skal fortsette med å heie på Gjerpen! OG vi i Gjerpen heier på Kiwi i Risingveien!